Bestel nu gratis Moments

Ontvang nu gratis Moments: een bewaarmagazine met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeŽn om met geloofsopvoeding in je gezin aan de slag te gaan.

Je kunt kiezen uit een van de volgende drie magazines, passend bij de leeftijd van je kinderen:

         Moments voor ouders van kinderen van 0-8 jaar
Een gezin met jonge kinderen is altijd in beweging. Hoe maak je in deze gezinsfase keuzes? Hoe en wanneer begin je met geloofsopvoeding? In deze uitgave van Moments lees je tips, praktijkvoorbeelden en bezinnende artikelen zodat je op jouw moment inspiratie krijgt om zelf momenten te creŽren om op je eigen manier je geloof te delen. 

 

         Moments voor ouders van kinderen van 8-12 jaar
Opvoeden met geloven. Je kinderen iets meegeven over de waarde van het leven. Dat er meer is dan je ziet. Aandacht voor elkaar, zorg voor anderen, voor het milieu Öen wat die dingen met geloven te maken hebben. Hoe vertaal je geloofswaarden naar het gewone leven van alledag? Van ruzie maken tot feestjes bouwen. In Moments lees je over het verbinden van wat je gelooft met de dagelijkse dingen. 

 

         Moments voor ouders van jongeren van 12-18 jaar
Je puber opvoeden: het is soms al moeilijk genoeg. Laat staan opvoeden met geloven. Hoe ervaren andere ouders dat? Hoe kun je je kind iets meegeven zonder dat het er dik bovenop ligt of zo moeizaam gaat allemaal? In Moments vind je ervaringsverhalen, ideeŽn en doe-dingen om je als ouder van pubers te inspireren bij het opvoeden met geloven.

          

Voor informatie en aanmelden: zie website Kerk in Actie, JOP