Diaconie

 

Uitnodiging:

“English high tea op Amerikaanse wijze” op zondagmiddag 3 maart om 15.00 in de Immanuelkerk

Beste allen,

Eén van de verlangens die uit de gemeenteavond van 20 nov. jl. naar voren kwam, is het versterken van de onderlinge saamhorigheid en betrokkenheid in de gemeente. Onder andere door met elkaar iets gezelligs te gaan doen.

De werkgroep Diaconaat wil graag aansluiten bij dit verlangen. We hebben besloten om met regelmaat (ongeveer om de twee maanden) iets leuks te gaan organiseren. Dit zullen verschillende activiteiten zijn om zoveel mogelijk gemeenteleden aan te spreken.

We beginnen met een “English high tea op Amerikaanse wijze” op zondagmiddag 3 maart.

 

 

 

 

 

 

 

U allen bent van harte welkom.

Om zicht te krijgen op hoeveel mensen we kunnen verwachten vragen we u om uw komst aan te geven via de intekenlijst die in de kerk ligt of via Anja Prins (0595-528633) of Anita Meijer (anita_meijer@hotmail.com).

“Op Amerikaanse wijze” betekent dat we aan hen, die het leuk vinden, vragen om iets lekkers (zoets of hartigs) te maken/mee te nemen. Ook dit vragen we om aan te geven via de intekenlijst of aan Anja of Anita. Waarbij we benadrukken dat dit niet moet, maar mag. U bent ook zeer zeker van harte welkom zonder iets mee te nemen.

Wij zorgen voor de “tea”. En natuurlijk is er voor de liefhebber ook koffie en ranja.

 

 

 

Zondag 3 maart is officieel ook de zondag waarop we koffie drinken aansluitend aan de dienst. Dat laten we deze keer vervallen. We hopen u dan in de middag terug te zien.

Met zin in gezelligheid en lekkers!

En natuurlijk zijn uw ideeën voor volgende activiteiten ook van harte welkom.

De werkgroep Diaconaat,

Aafke Oudman, Anja Prins, Anita Meijer en Marleen Stokroos.