Vrijdagavond 8 november om 20.00 doet Kees Posthumus zijn verhaal: “Dwars door de Bijbel” in de Immanuelkerk te Baflo.

Een echte aanrader!!

 

 

https://amersfoort-o.gkv.nl/wp-content/uploads/2014/06/de-bijbel.jpg

 

 

Samen met een aantal gemeenteleden uit Baflo zag ik een voorstelling van Kees Posthumus in Sauwerd. En unaniem waren we het er nadien over eens, deze verhalenverteller en cabaretier moet ook een keer naar Baflo komen. Dit is gelukt:

Kees Posthumus is verhalenverteller. In opdracht van de Protestantse Kerk in Nederland speelt hij de voorstelling: Dwars door de Bijbel! Tientallen bekende en onbekende verhalen uit Oude en Nieuwe Testament zijn samengebracht in een wervelend reisverhaal. Alle liefdes uit de Bijbel, de verloren zoon heen en terug, profeten met hun ongemakkelijke boodschap, Jona in een liedje; in ruim een uur bent u weer helemaal up-to-date met de Bijbel.

De voorstelling komt uit in het kader van het jaarthema 2019/2020 van de PKN: Een goed verhaal. Verhalen van toen en daar worden verhalen voor mensen van hier en nu. https://www.keesposthumus.nl/

En na de verzekerd leuke voorstelling gaan we natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje nagenieten en bijpraten. Zet dus ook al vast deze datum in uw agenda.